Ingrediënten
-
4 tortilla’s, middel
-
4 uien
-
4 el rozemarijn
-
20 dubbele verse ansjovisfilets
-
olijfolie
-
knoflook
-
Parmezaanse kaas
-
peper en zout
Bereiding
Verwarm de oven voor op 250 graden. Snijd de uien in halve en fijne ringen. Hak de rozemarijn fijn. Meng de olie met de geperste knoflook, zout en peper. Bestrijk de tortilla’s met dit oliemengsel.
Gaar de uien met de fijngehakte rozemarijn, 4 minuten in de magnetron. Leg de uien met rozemarijn op de met olie bestreken tortilla’s Verdeel de ansjovisfilets over de tortilla’s.
Bak de tortilla’s in een goed voorverwarmde oven op een bakblik met gaatjesbodem circa 5 tot 7 minuten tot de randen goudbruin zijn.
Knip de tortilla’s in stukken en garneer met geschaafde Parmezaanse kaas.