Supermarkt Expeditie

Ontdek in de supermarkt gezonde keuzes te maken

safardia rotterdampas actie

Safardia heeft een nieuwe Rotterdampas Actie!

Safardia aangesloten bij NOAG

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NOAG (Nederlandse Orde van Alternatieve Genezers). Hierdoor kunt u, als u een aanvullende zorgverzekering heeft meestal uw behandeling (gedeeltelijk) terug vergoed krijgen bij de volgende aangesloten ziektekosten verzekermaatschappijen. Klik HIER of uw zorgverzekering de behandelingen (gedeeltelijk) vergoedt.

Ik heb ervoor gekozen om mijn cliënten/patiënten die niet aanvullend verzekerd zijn en dus niets terug krijgen van hun ziektekosten verzekering tegemoet te willen komen. Dit omdat ik het belangrijk vind voor die gene die toch belangstelling hebben in mijn diensten als Orthomoleculair therapeut en voedingsdeskundige een andere prijs aan te bieden.

Standaard

55
  • Normaal consult

Eerste Consult

75
  • Eerste consult

Kort

45
  • Kort consult

* Voor betalingen verwijs ik naar onze algemene voorwaarden

Spaarbankstraat 51
3011 HX Rotterdam

06-49137490

sherida.byne
(=E-HEALTH)