Recept: Colombiaanse schotel(4 porties)

Bereidingstijd: 50 minuten
Per portie: eiwit:6g, vet:9g, Kh:40g, Kj:1145, Kcal:273`

Ingredienten:

1 kg aardappelen
2 middelgrote uien
1 rode en 1 groene paprika
3 eetlepels(olijf/zonnebloem)
1 peultje kardemom
versgemalen zwarte peper
2 eetlepels fijngehakt bieslook
Bereiding:
1. Schil en was de aardappelen en snijd ze in reepjes. Pel en snipper de uien. Was de paprika’s, halveer de paprika’s en verwijder zaad en zaadlijsten, snijd ze in blokjes.
2. Verhit de olie in een grote pan en doe de aardappelen, paprika’s en uien erin. Bestrooi het geheel met peper en kardemom en laat het eerst met en daarna zonder deksel in ongeveer 20 minuten bruin bakken.
3. Strooi voor het serveren het bieslook erover

evt. Bijgerecht:lekker met een salade
Eenvoudig-niet duur