Supermarkt Expeditie

Ontdek in de supermarkt gezonde keuzes te maken

safardia rotterdampas actie

Safardia heeft een nieuwe Rotterdampas Actie!

Meer over mij

Mijn naam is Sherida Moniz-Buyne woonachtig in Rotterdam en heb daar mijn praktijk SAFARDIA als Orthomoleculair therapeut en Voedingsdeskundige. Ik kan je helpen om op korte en lange termijn gezonder te leven en je goed in jouw lichaam te voelen.
Ik heb meer dan 10 jaar ervaring.
Mijn eerste beroep apothekersassistente (meer dan 25 jaar werk ervaring in binnen en buitenland). Daarna ging ik mij interesseren in niet-reguliere geneeskunde. Doordat ik nu beide kan toepassen bij al uw vragen op het gebied van reguliere en niet- reguliere geneesmiddelen in combinatie met de voeding. Zoals de vragen: kan ik mijn diabetische geneesmiddelen innemen samen met mijn dagelijkse (gezonde) voeding? Kan mijn kind alles eten en snoepen naast haar geneesmiddelen? Je hebt een breed vraag terrein.

We weten allemaal wel dat groenten en fruit eten, gezond is, daarom heb ik me gespecialiseerd in orthomoleculaire adviezen waarmee men gewenste doelen kan bereiken. Denk dan aan ziektes voorkomen of genezen, over-of ondergewicht kwijt te raken wat haalbaar is en ouderdomsverschijnselen te verminderen, etc. Men krijgt bij mij normaal geen dieet per protocol, want ik kijk wat iemand persoonlijk nodig heeft aan dagelijkse voedingsstoffen. Dat betekent ook (dieet)advies bij gezonde kook-en praktijk voedingslessen uit de wereldkeuken van toen en nu. Ik geef een handreiking voor een betere en gezonder leefstijl zodat men er elke dag weer op terug kan vallen, de voor altijd persoonlijke weetjes! Daarnaast, als dat nodig is, de voorgeschreven voedingssupplementen als een prima ondersteuning om het doel te bereiken namelijk: “Je gezonde voeding is je geneesmiddel”.

Opleiding en achtergrond

HBO-Orthomoleculair Therapeut en Natuurgeneeskundig therapeut

Opleiding top/sportconsulent op Orthomoleculaire Basis

Opleiding HBO-Voedingskunde

kort HBO- programma Levensmiddelenleer 2019

En naast deze opleidingen ben ik ook nog werkzaam als apothekersassistent en die kennis gebruik ik om nog beter advies te geven bij chronische patiënten met hun chronische medicatie.

Spaarbankstraat 51
3011 HX Rotterdam

06-49137490

sherida.byne
(=E-HEALTH)