ORTHOMOLECULAIRE VOEDINGSTHERAPEUT

Safardia, praktijk & adviesbureau goede voeding en geneesmiddel gebruik, probeert vooral met voeding, voedingssupplementen, natuurlijke stoffen en persoonlijke begeleiding de bouwstoffen in het lichaam te herstellen, een omschrijving van Orthomoleculaire geneeskunde.

Uw gezonde voeding is uw geneesmiddel. Ook bij de mensen die geneesmiddelen gebruiken. Naast de info van uw apotheek, krijgt u ook mijn toegevoegde info die vaak ontbreekt tijdens gebruik van uw geneesmiddel en zeker op gebied van mijn vak als voeding -en orthomoleculair therapeut.

Supermarkt Expeditie

Ontdek in de supermarkt gezonde keuzes te maken

safardia rotterdampas actie

Safardia heeft een nieuwe Rotterdampas Actie!

Meer info

Safardia op de internet radio van Caribafm

‘’Luister live naar Safardia tijdens Het Gezondheidsprogramma op de internet radio van Caribafm’’

Let op onze aankondiging op Caribafm om 10.00u 11.00u 12.00u 17.00u 18.00u 19.00u!

Luister ook live naar Safardia tijdens Het Gezondheidsprogramma op de internet radio van Caribafm
Elke donderdagochtend van 11.00-12.00 uur

Meer info
Safardia sherida buyne moniz

Over mij

Mijn naam is Sherida Moniz-Buyne en woon in Rotterdam waar mijn praktijk genaamd SAFARDIA als Orthomoleculair therapeut en voedingsdeskundige gevestigd is. Met meer dan 15 jaar ervaring als therapeut zie ik onze toekomstige samenwerking met gezond vertrouwen tegemoet.

Uw dagelijkse eigen gezonde voeding uit de wereldkeuken met al zijn gezonde groenten, vruchten, kruiden en producten in combinatie met uw indicatie dat is ook een doel. Preventie voor o.a. kanker en andere klachten is ook mijn drijfveer in deze wereld met een andere kijk op de uitspraak ”Geen extra toevoegingen zoals vitaminen en mineralen nodig, want dat krijgen we al binnen met de ‘gezonde voeding’ ”.

U begrijpt dat deze uitspraak allang niet meer past in deze tijd. Een goed voorbeeld o.a onze bodem die het ook moet hebben van de regen is niet zo schoon als u denkt! We leven in een vervuilde omgeving.

Denk mee over uw eigen gezondheid en levensstijl en samen komen we tot een gezonde conclusie!

Supplementen

Speciaal geselecteerde voorgeschreven voedingssupplementen kunnen een prima ondersteuning zijn om het einddoel te bereiken.